5 Μαΐ 2010

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


Προτείνουμε να διαβάσετε, καθηγητές και γονείς, το παραπάνω άρθρο για να διαπιστώσετε όχι μόνο πως γίνεται ένα σωστό, ολοκληρωμένο μάθημα, αλλά και με τι κριτήρια πρέπει να επιλέγονται οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε τη μόρφωση του παιδιού σας. Επίσης, στο κείμενο αυτό θα βρείτε πληροφορίες για τακτικές που εφαρμόζουν πολλοί κερδοσκόποι, οι οποίοι στοχεύουν μόνο στο πώς να 'ψαρέψουν' και να κρατήσουν πελάτες για πολλά χρόνια. Τέλος, μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, όλοι πρέπει να προβληματιστούμε αν αξίζει να κάνουμε οικονομία, υλική και ψυχική, στη μόρφωση του παιδιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces