17 Απρ 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ!


Φωτογραφίες από μια από τις τελευταίες μας δραστηριότητες με μαθητές της A' Class.

Οι μαθητές ζωγράφισαν το δικό τους νησί μυστηρίου και έκαναν εξάσκηση στη χρήση του συγκριτικού και υπερθετικού βαθμού των επιθέτων συγκρίνοντας τα νησιά των συμμαθητών τους με το δικό τους. Παράλληλα, εξασκήθηκαν στον σχηματισμό ερωτήσεων έτσι ώστε να ανακαλύψουν που βρίσκεται ο θησαυρός που ο καθένας είχε κρύψει στο νησί του.  

Επίσης, ενημερώνουμε ότι οι λίστες με χρήσιμους συνδέσμους για μαθητές και καθηγητές εμπλουτίστηκαν σημαντικά! Προτρέπουμε, λοιπόν, κάθε ενδιαφερόμενο να ξεκινήσει τη δική του διαδικτυακή εξερεύνηση με μια ματιά στη δεξιά στήλη του ιστολογίου μας. 

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι για τα διπλώματα ECCE ή ECPE και χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης Facebook μπορούν να εγγραφούν στα δυο νεα γκρουπς που δημιούργησε η συγγραφέας πολλών επιτυχημένων βιβλίων Diane Flanel Piniaris (γνωστή και ως Michigan Mama!), όπου θα δέχεται και θα απαντάει αμέσως σε ερωτήσεις μαθητών και καθηγητών για τα διπλώματα αυτά.
Τέλος, υπενθυμίζουμε στους υποψήφιους επιπέδου ALCE και ECCE ότι υπάρχουν έγκυρα διαδικτυακά τεστ με την ακριβή μορφή του επίσημου τρόπου εξέτασης. Εξηγούμε για τα τεστ αυτά σε προηγούμενη ανάρτηση.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Related Posts with Thumbnails

  ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

  Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

  Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

  Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

  Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

  ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

  Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

  Wikispaces

  ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

  Wikispaces