4 Μαρ 2010

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑΗ B' Class μαθαίνει, διασκεδάζει και κινείται στους ζωηρούς ρυθμούς του παιδικού τραγουδιού 'Milkshake Blues' το οποίο έγραψε και ευγενικά απέστειλε η Patricia Johnston, γνωστή παγκοσμίως για τα τραγούδια της που απευθύνονται σε παιδιά που μαθαίνουν Αγγλικά. 

Η Patricia, μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας, αποφάσισε να στείλει το τραγούδι αυτό ειδικά για τους μαθητές της συγκεκριμένης τάξης, αφού ενθουσιάστηκε, όπως είπε, με το κέφι τους στην ερμηνεία άλλων τραγουδιών σε προηγούμενο βίντεο που βρίσκεται στη σελίδα μας. Την ευχαριστούμε από καρδιάς και περιμένουμε με χαρά τις επόμενες μελωδικές προκλήσεις που έχει να μας προσφέρει. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τραγούδι αυτό διδάσκει και εξασκεί ευχάριστα τις ευγενικές παρακλήσεις, ενώ εναρμονίζεται με τα τελευταία μαθήματα αυτού του τμήματος.  

Μπορείτε να βρείτε τραγούδια της Patricia για παιδιά στη σελίδα της στο YouTube ή στην επίσημη ιστοσελίδα της Kids' Factory Music

Διαβάστε τα διαδικτυακά σχόλια που με άνεση αντάλλαξαν οι νεαροί χρήστες του Διαδικτύου με τη Patricia, ευχαριστώντας την άμεσα για το δώρο της. 

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces