31 Ιαν 2010

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ώρα 9.00- 10.00 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση από τη Χριστίνα Μαρκουλάκη με τίτλο Blogs και Διαδίκτυο: Πώς μπορούν να αξιοποιηθούν από τους γονείς’. Η συνάντηση θα γίνει στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείου μας (Λ. Κνωσού 49) και, συγκεκριμένα, στην αίθουσα των υπολογιστών.

Έμφαση θα δοθεί στο πώς μπορούν οι γονείς να χειρίζονται τα blogs του σχολείου ώστε να παρακολουθούν τη δουλειά του παιδιού τους, να ενημερώνονται με νέες ανακοινώσεις και ενδιαφέροντα διαδικτυακά άρθρα ή να αφήνουν τα σχόλιά τους για οποιοδήποτε θέμα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Επομένως, απαραίτητη θα είναι μια δήλωση συμμετοχής από κάθε ενδιαφέρομενο γονέα την ημέρα που θα δοθούν τα Δελτία Προόδου (Παρασκευή 5/2). Για τη παρεύρεση στη συνάντηση αυτή, χρήσιμη είναι μια βασική γνώση χρήσης υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ