14 Ιαν 2010

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά τεστ σε υποψηφίους για τα διπλώματα από το Πανεπιστήμιο του Michigan και όχι μόνο. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη σε αυτή τη σελίδα μπορείτε μετέπειτα να έχετε πρόσβαση σε όλα από τα τεστ που περιγράφονται σε αυτή τη σελίδα (το κάθε τεστ είναι προσβάσιμο για μια μόνο φορά από τον ίδιο λογαριασμό χρήστη). Για να αξιολογήσετε την επίδοσή σας, βρείτε τους συνδέσμους για τις απαντήσεις και την ανάλυσή τους στην ίδια σελίδα που αναγράφονται οι τίτλοι των τεστ.

Συγκεκριμένα, παραθέτουμε παρακάτω για τη δική σας διευκόλυνση:
Διαβάστε περισσότερα νέα για αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο τρόπο διεξαγωγής διαφόρων διπλωμάτων στη σελίδα των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ