24 Δεκ 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ JUNIORΠραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με τους μικρούς μαθητές τη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Εκτός από τις γιορτινές ιστορίες και τραγούδια, οι μαθητές στόλισαν το δεντράκι τους επι σκηνής κατά τη διάρκεια της παράστασης και έλαβαν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη. Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος ή για να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Επίσης, δείτε τις νέες φωτογραφίες που είναι από σήμερα διαθέσιμες στο Διαδίκτυο από τις τελευταίες μας Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες μέσα στη τάξη.
Ο Γιώργος Ξενικάκης ευχήθηκε στον Άγιο Βασίλη
για πράγματα πολύ πιο ουσιαστικά από απλά παιχνίδια.
Τραγούδι του B' Junior με τίτλο Happy Christmas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ