12 Δεκ 2009

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παραθέτουμε τις ιστοσελίδες που πρότεινε ο κ. Κώστας Στοφόρος στην ομιλία του το Σάββατο 5/12, οι οποίες σίγουρα θα διευκολύνουν την επιλογή τηλεοπτικών προγραμμάτων για τα παιδιά και θα βοηθήσουν στην υγιή σχέση του παιδιού με τη τηλεόραση. Όλες οι ιστοσελίδες προέρχονται από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ελευθεροτυπία με συγγραφέα τη Νατάσα Μπέρη.

Γιατί τέλειωσε το παραμύθι:
Η σημερινή τηλεόραση στερείται φαντασίας


10 sos στο τηλεκοντρόλ:
Πώς να επιλέξετε τηλεοπτικά προγράμματα για παιδιά


Σημάδια εξάρτησης:
Πώς να καταλάβουμε ότι το παιδί είναι εξαρτημένο από τη τηλεόραση

Το άρθρο στο σύνολό του μπορείτε να το βρείτε όπως εκδόθηκε από την Ελευθεροτυπία στις 14/11/09 σε αυτό το αρχείο PDF στις σελίδες 24-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces