28 Νοε 2009

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1) Η κ. Αφροδίτη Πατεράκη- Καψάλη (Διπλ. Ψυχολόγος Πανεπ. Χαϊδελβέργης Γερμανίας) θα είναι η παιδοψυχολόγος που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με τον Κώστα Στοφόρο το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Γραφείο: Εμμ. Καστρινάκη 9, 713 06, Ηράκλειο

Τηλ: 2810 280 475

Τομείς ειδίκευσης:

Συμβουλευτική γονέων και εκπαιδευτικών
Προβλήματα συμπεριφοράς και μάθησης
Συμβουλευτική και αντιμετώπιση παιδιών με ειδικές ανάγκες
Ψυχομετρικά Τεστ

2) Ενημερώνουμε τους γονείς ότι τα Δελτία Προόδου για όλα τα τμήματα θα δοθούν τη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου ώρα 4.00 - 10.00 μ.μ.

3) Υπενθυμίζουμε ότι το εργαστήριο υπολογιστών και η βιβλιοθήκη του σχολείου παραμένουν ανοικτά κάθε Παρασκευή ώρα 4.00- 6.00 μ.μ. για τους μαθητές μας που είτε θέλουν να ολοκληρώσουν κάποια εργασία είτε να ξεκινήσουν την ανάγνωση ενός βιβλίου.

4) Ευχαριστούμε την ευρέως γνωστή εκπαιδεύτρια καθηγητών και blogger, Karenne Sylvester, που προτείνει το ιστολόγιό μας με τίτλο Students' Page στη κατηγορία για τα Καλύτερα Ιστολόγια Τάξεων (Best Class Blogs) στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού Edublogs Awards 2009. Το κείμενό της θα το βρείτε σε αυτή την ανάρτηση του ιστολογίου της. Το ίδιο ισχύει και για την εκπληκτική Barbara Hoskins Sakamoto.

5) Ευχαριστούμε την καθηγήτρια και blogger, Alice Mercer, για το ότι συμπεριέλαβε το άρθρο για τη διδασκαλία στο σχολείο μας στη συλλογή συνδέσμων που δημοσίευσε με άρθρα από καθηγητές σε όλο τον κόσμο.

6) Οι φετινοί υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις μπορούν πλέον να κατεβάσουν από σελίδα του Υπουργείου Παιδείας θέματα σύμφωνα με τη νέα μορφή εξέτασης των Ξένων Γλωσσών ως ειδικό μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces