19 Νοε 2009

'ΓΛΥΚΑ' ΝΕΑ

From STUDENTS' PAGE
Το χτεσινό μάθημα του δεύτερου τμήματος της D' Class είχε σχέση με συνταγές και περιλάμβανε λέξεις για τα συστατικά και την εκτέλεσή τους. Η Άννα Μηναδάκη, όμως, δεν αρκέστηκε στην απλή καταγραφή του αγαπημένου της προφιτερόλ, αλλά το έφτιαξε με τη βοήθεια της μαμάς της, Αλίκης Καφετζογιαννάκη, και το πρόσφερε στις συμμαθήτριές της για να επιβεβαιώσει την επιτυχία της συνταγής!

Το δικό μας σχόλιο: Κάτι τέτοιες στιγμές κάνουν το μάθημα πιο προσωπικό και ζεστό από ποτέ... Σας ευχαριστούμε, Άννα και Αλίκη! Τη συνταγή για το γευστικότατο αυτό γλυκό μαζί με άλλες φωτογραφίες και εργασίες μαθητών θα βρείτε στη σελίδα των μαθητών.

Ένα ακόμα γλυκό νέο είναι η γέννηση του πρώτου παιδιού του καθηγητή μας Graham Hodgetts που έγινε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχές για ό,τι καλύτερο στους νέους γονείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces