7 Νοε 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΦΟΡΟΥ

Σας προσκαλούμε στη παρουσίαση των βιβλίων του συγγραφέα Κώστα Στοφόρου που θα γίνει στο σχολείο μας (Λεωφόρος Κνωσού 49) το Σάββατο 5 Δεκέμβρη ώρα 6.00 μ.μ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη παρουσίαση και μετέπειτα συζήτηση με το κοινό των βιβλίων του συγγραφέα, τα οποία αφορούν τη σχέση γονέα-παιδιού από όλες τις πλευρές της και στάδια εξέλιξης. Η συζήτηση θα συνοδεύεται από τη προβολή σχετικών βίντεο και διαφανειών.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι γονείς που επιθυμούν να παρευρεθούν παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο νούμερο του γραφείου μας 2810 224 779 καθημερινά 4.00- 5.00 μ.μ. ή με αποστολή email στη διεύθυνση xmarkoulaki@hotmail.com.

Ενημερώνουμε ότι στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται τα βιβλία του συγγραφέα από εκπρόσωπο του βιβλιοπωλείου Αναγέννηση (Πλατεία Κορνάρου).


Περισσότερα νέα για το σχολείο μας:
  • Μια ενδιαφέρουσα πρόταση έγινε από τον Κώστα Στοφόρο η οποία αφορά τον γνωστό συγγραφέα Alain de Botton. Ο κ. Στοφόρος πρόκειται να του πάρει σύντομα συνέντευξη κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα και προσφέρθηκε να μεταφέρει τις ερωτήσεις των μαθητών μας σχετικά με το τελευταίο βιβλίο του de Botton Οι χαρές και τα δεινά της εργασίας. Θα βρείτε πληροφορίες για το συγγραφέα και τα σχόλια των παιδιών στη σελίδα των μαθητών.
  • Δημιουργήθηκαν δυο νέα ομαδικά ιστολόγια από τμήματα Lower και Proficiency με τη βοήθεια του καθηγητή Graham Hodgetts, ο οποίος έκανε τα ιστολόγια ακόμα πιο προσωπικά με όμορφες φωτογραφίες μέσα από τη τάξη που συνοδεύουν τον τίτλο της κάθε σελίδας.
  • Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι ανακοινώσεις και τα τελευταία νέα, αλλά και πολλοί ενδιαφέροντες σύνδεσμοι βρίσκονται στην ανανεωμένη μας σελίδα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces