10 Οκτ 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ A' JUNIOR

Έγινε χτες (09-10) η συνάντηση με τους γονείς των μαθητών του A' Junior, όπου συζητήθηκαν διάφοροι δημιουργικοί τρόποι για παροχή βοήθειας στο σπίτι σε μαθητές μιας τόσο εύθραστης ηλικίας. Επίσης, αναλύθηκαν διάφοροι προβληματισμοί σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση και τη πειθαρχία ενός παιδιού, ενώ δόθηκε έμφαση στους τρόπους ανάπτυξης εσωτερικών κινήτρων στους μαθητές.

Η συζήτηση επεκτάθηκε, ακόμη, στο πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για την ολοκληρωμένη μάθηση και σωστή εμπέδωση μιας γλώσσας, χωρίς το άγχος της συγχώνευσης ή παράλειψης τάξεων. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η δομή ενός κεφαλαίου του βιβλίου της τάξης A' Junior, τι αναμένεται ο μαθητής να γνωρίζει σε κάθε στάδιο και πώς ο γονέας μπορεί να ελέγχει, αλλά και να ενισχύει τη γνώση αυτή.

Τέλος, οι γονείς πήραν μια γεύση από τα ιστολόγια του σχολείου, τα οποία θα τους προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για τη δράση του σχολείου μας και τη πρόοδο του παιδιού τους μέσα από τη δημοσίευση της δουλειάς του στη σελίδα των μαθητών.


Να θυμάστε...

Κάθε κοινό λεπτό με το παιδί σας,
ακόμα και για μελέτη,
είναι επένδυση σε ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces