28 Οκτ 2009

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ HALLOWEENΤο Halloween στις 31 Οκτώβρη είναι μια από τις αγαπημένες γιορτές των παιδιών ανα τον κόσμο και προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία για γνωριμία με ξένα έθιμα και, σίγουρα, περισσότερη δημιουργικότητα! Έγιναν, λοιπόν, σχετικές δραστηριότητες στο σχολείο μας με κάρτες, αφίσες, ποιήματα και αστείες ιστορίες, και συνεχίστηκαν με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και παιχνίδια!

Οι πιο προχωρημένοι μαθητές μπορούν να γράψουν στα ιστολόγιά τους για αυτή τη γιορτή. Στη σελίδα των μαθητών υπάρχει ομάδα χρήσιμων συνδέσμων που θα διευκολύνει την έρευνά τους στο διαδίκτυο, καθώς και βίντεο από το National Geographic με πληροφορίες για τη προέλευση αυτής της γιορτής.

Στη σελίδα των μαθητών θα βρείτε, ακόμα, ένα δείγμα από τις φετινές μας δραστηριότητες , ενώ οι περυσινές καταγράφονται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces