10 Οκτ 2009

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 'ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ' ΓΙΑ BLOGGING

Πολύ όμορφες συζητήσεις έχουν γίνει στα πλαίσια της παγκόσμιας μαθητικής πρόκλησης και πρόσκλησης για ευρύτερο blogging, η οποία κατάφερε να φέρει κοντά μαθητές από όλες τις χώρες του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη μαθητική δράση έχουν δημοσιευθεί σε προηγούμενή μας ανάρτηση, αλλά και στη σελίδα των μαθητών.

Παραθέτουμε μερικούς συνδέσμους σε ενδιαφέρουσες ηλεκτρονικές συζητήσεις, στις οποίες εμπλέκονται και μαθητές μας. Σημειώνουμε ότι έχουν ήδη προστεθεί νέοι σύνδεσμοι που φανερώνουν την εποικοδομητική διάδραση ανάμεσα στους μαθητές σε αυτή την ανάρτηση στη σελίδα των μαθητών.

Στο blog του τμήματος Proficiency:

Teachers' Day

Smoking

Greek basketball


A 'so cute' video

Street drummers


Dancing-drunk house


Στο blog του τμήματος Lower:

Is it necessary to burn our country, our beautiful forests?

Iraklio O.A.A. The best basketball team in Crete


Σε blogs ενηλίκων μαθητών:

When science serves animals

World Environment Day

Frankenstein by Mary Shelley


Vacation

Staying in shape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces