15 Οκτ 2009

ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1) Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 17 Οκτώβρη ώρα 11.00 π.μ. θα γίνει μια συνάντηση των ενηλίκων μαθητών του σχολείου μας στο εργαστήριο υπολογιστών με στόχο τη δημιουργία ατομικών και ομαδικών ιστολογίων και τη περιήγηση σε χρήσιμες ιστοσελίδες για την εκμάθηση της γλώσσας.

2) Από τη Παρασκευή 23 Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή στο εξής ώρα 4.00- 6.00 μ.μ. η βιβλιοθήκη και το εργαστήριο υπολογιστών του σχολείου θα παραμένουν ανοικτά ώστε οι μαθητές να μπορούν (με τη δική μας επιτήρηση και βοήθεια) να κάνουν έρευνα για τις εργασίες τους ή απλά να χαλαρώνουν με ένα καλό βιβλίο.


Η βιβλιοθήκη, ειδικότερα, περιλαμβάνει 250 τίτλους Αγγλικών βιβλίων για μαθητές όλων των επιπέδων. Ανάμεσά τους βρίσκονται αριστουργήματα κλασικής λογοτεχνίας, κόμιξ, παραμύθια και μοντέρνα μυθιστορήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ