7 Οκτ 2009

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

Τη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου ώρα 5.00- 6.00 θα γίνει η καθιερωμένη μας συνάντηση με τους γονείς των μαθητών των τμημάτων A' junior, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση για το πώς μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικότερα ο γονέας στη μελέτη που γίνεται στο σπίτι, ώστε να συμμετάσχει και να απολαύσει μαζί με το παιδί το 'ταξίδι' στη ξένη γλώσσα.

Η συνάντηση θα περιλαμβάνει τη προβολή διαφανειών και τη διανομή φυλλαδίων στους γονείς με αναλυτικές σημειώσεις. Μια γεύση από τη περυσινή μας συνάντηση δίνει μια παλαιότερή μας ανάρτηση: markakischool.blogspot.com/2008/10/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces