25 Αυγ 2009

ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ


Το να ανακοινώσουμε ότι τα πολύτιμα για τη ζωή δάση μας καίγονται για ακόμη μια φορά και να αναλύσουμε τις καταστροφικές συνέπειες των πράξεων ορισμένων ασυνείδητων είναι πλέον περιττό, αφού αυτό το προβλέψιμο 'σήριαλ' παίζεται σε επανάληψη κάθε καλοκαίρι.

Απομένει να προτρέψουμε τους μαθητές μας να ενημερωθούν μέσω online κειμένων και φωτογραφιών ξένων πρακτορείων ειδήσεων για τη σοβαρή έκταση του θέματος. Οι παρακάτω σύνδεσμοι δίνουν μια γεύση της ασχήμιας του τοπίου, αλλά και της ψυχής εκείνων που τη προκαλούν.

  • Όλα τα νέα για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα στη σελίδα του BBC (περισσότερα άρθρα στη δεξιά στήλη της σελίδας αυτής)


Υπάρχουν χέρια που φυτεύουν ένα δέντρο

και άλλα χέρια που του βάζουνε φωτιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces