12 Αυγ 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1. Παρακαλούμε να κάνετε εγκαίρως τις εγγραφές των παιδιών σας για τη χειμερινή περίοδο για λόγους καλύτερης δικής μας οργάνωσης των ομάδων των μαθητών. Συγκεκριμένα, από 26 Αυγούστου ώρα 10-1 το πρωί και 6-9 το βράδυ το γραφείο θα είναι ανοικτό για τις χειμερινές εγγραφές.

2. Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από τις 15 μέχρι 23 Αυγούστου. Έπειτα, τα θερινά μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά.

3. Κατά την ερχόμενη σχολική χρονιά, θα λειτουργεί συστηματικά η βιβλιοθήκη του σχολείου παρέχοντας βιβλία στους μαθητές όλων των επιπέδων για τη διαικπεραίωση των εργασιών τους, αλλά και για επιπρόσθετο διάβασμα.


4. Πληθαίνουν οι μαθητές του σχολείου μας που διατηρούν ιστολόγιο
ως μέσο εξάσκησης της Αγγλικής γλώσσας. Η ενήλικη blogger, Αλίκη, ξεκινάει τις περιπέτειές της στη 'Χώρα της Εκμάθησης Αγγλικών' σε αυτή τη διεύθυνση: aliki-ka.blogspot.com

Και μερικές προτάσεις για ποιοτικά βιβλία μέσα στις διακοπές από τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο:
stoforos.blogspot.com/2009/08/11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces