2 Αυγ 2009

ΝΕΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με μια επίσκεψη στη σελίδα www.blachan.com/shahi μπορείτε να βρείτε τον ορισμό της λέξης που αναζητείτε με κείμενα από το διαδικτυακό λεξικό Wiktionary σε συνδυασμό με εικόνες από τους ιστοχώρους Google, Flickr και Yahoo.

Αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο στη καλύτερη εμπέδωση του λεξιλογίου μέσω της δημιουργίας οπτικών παραστάσεων των λέξεων, αλλά και στην ευκολότερη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών εργασιών εντός και εκτός τάξης, όπου γίνεται χρήση εικόνων (π.χ. σε ιστολόγιο ή σε ηλεκτρονική αφίσα ή πίνακα.)

Χρήσιμο είναι ότι οι λέξεις που αναζητείτε με κάθε είσοδο στην ιστοσελίδα αυτή παραμένουν στην οθόνη σας καθώς συνεχίζετε την αναζήτηση πληροφοριών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces