9 Ιουλ 2009

ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ BLOGGERS!

Οι μαθητές του θερινού τμήματος FCE δημιούργησαν κατά το σημερινό μας μάθημα το δικό τους ιστολόγιο στο νέο μας εργαστήριο υπολογιστών, αφού πρώτα εξοικειώθηκαν με τα μέρη και τις βασικές λειτουργίες ενός ιστολογίου.

Συμφώνησαν με χαρά στη διατήρηση του προσωπικού του διαδικτυακού ημερολογίου, καθώς αυτό τους δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εξασκούν τα Αγγλικά με ένα μοντέρνο μέσο επικοινωνίας, αλλά να εκφράζουν τη γνώμη τους για θέματα που τους ενδιαφέρουν και να καταγράφουν τη πρόοδο τους με τρόπο ορατό μπροστά σε ένα παγκόσμιο, 'αληθινό' κοινό. Σήμερα η φωνή τους απέκτησε ακόμα περισσότερη δύναμη και εμβέλεια μέσω του διαδικτύου. Ας διαβάσουμε, όμως, πώς περιγράφουν οι ίδιοι οι μαθητές τα συναισθήματά τους:

markaki-fce.blogspot.com

Θα βρείτε περισσότερα blogs μαθητών σε παρακάτω ανάρτηση ή στη δεξιά στήλη της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces