1 Ιουν 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ 29-05-09

Stella in action!

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ.

Οι γονείς των μεγαλύτερων μαθητών μας συγκεντρώθηκαν στη νέα αίθουσα προβολής τη Παρασκευή 29/05 για την ομιλία της παιδοψυχολόγου Στέλλας Αρναούτογλου πάνω σε πολλά θέματα που σχετίζονται με την εφηβεία και την αντιμετώπισή τους. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πολύ οικεία ομαδική συζήτηση σε σχέση με τη καθοδήγηση, οριοθέτηση, συνέπεια και πολλά άλλα από τα καθήκοντα ενός γονέα κατά τη διάρκεια αυτής της εύθραστης περιόδου στη ζωή ενός παιδιού.

Με ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι η κ. Αρναούτογλου θα γράψει σύντομα για αυτά τα θέματα και άλλα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας που περιλαμβάνει συχνές ερωτήσεις γονέων και μαθητών. 'Οσοι γονείς θέλουν να συζητήσουν περαιτέρω με τη κ. Αρναούτογλου, μπορούν να επικοινωνήσουν με ένα τηλεφώνημα στο 2810 280 811 ή με μια επίσκεψη στο γραφείο (κατόπιν ραντεβού) που βρίσκεται στην οδό Ιδομενέως 27.

Πριν ξεκινήσει η ομιλία της κ. Αρναούτογλου, έγινε μια σύντομη περιήγηση στα ιστολόγια του σχολείου μας με παράλληλη επεξήγηση των βασικών τρόπων χρήσης τους από τους γονείς. Παραθέτουμε τις διαφάνειες που προβλήθηκαν και την αντίστοιχη περιγραφή τους σε αυτή τη διεύθυνση:

markakischool.blogspot.com/2009/08/blog-post_02.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces