12 Ιουν 2009

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΪΟΥ 2009Στιγμές από τη παρουσίαση της δουλειάς του τμήματος B' Junior βάσει του βιβλίου Wonderland B.
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας από τους μαθητές της A' Class. Οι διαφάνειες, το κείμενο και τα τραγούδια πάρθηκαν από σελίδα του Βρετανικού Συμβουλίου. Φωτογραφίες από τη παράσταση θα βρείτε στη συλλογή του σχολείου μας στον ιστοχώρο Flickr.
Στιγμιότυπα από το τέλος της εκδήλωσης και το ποίημα 'Dreams' του Langston Hughes με τη συνοδεία του τραγουδιού 'Faint' του συγκροτήματος Linkin Park σε εκτέλεση πιάνου. Απολογούμαστε για τη ποιότητα του βίντεο, αλλά υπό τις δεδομένες συνθήκες και λόγω της μεταφόρτωσης στο Διαδίκτυο, ένα καλύτερο αποτέλεσμα στάθηκε αδύνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces