1 Ιουν 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008-2009

Happy holidays!

Το Σάββατο 30/05 στη νέα αίθουσα προβολών και εκδηλώσεων, οι μαθητές των τάξεων A' Junior, B' Junior, A' Class και B' Class αποχαιρέτησαν αισίως τη σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε λέγοντας τα αγαπημένα τους τραγούδια, παίζοντας αστεία σκετσάκια από ταινίες του Disney, ζωντανεύοντας το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας, ξεναγώντας τους γονείς στη πόλη του Λονδίνου, παρουσιάζοντας εφευρέσεις του Leonardo da Vinci αλλά και άλλες εργασίες και απαγγέλλοντας ποίηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν διαφάνειες στην οθόνη της σκηνής με τις εργασίες των μαθητών, σχετικές εικόνες ή ελληνική μετάφραση ως συμπλήρωμα του γεγονότος αυτού. Στο τέλος, η κ. Μαρκάκη απένειμε τα πιστοποιητικά των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan στους επιτυγχόντες μαθητές κατά το έτος 2009.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

1. Φωτογραφίες από όλη τη γιορτή

2. Φωτογραφίες πριν και μετά τη γιορτή

3. Φωτογραφίες από την απονομή των πιστοποιητικών

4. Μερικές εργασίες που παρουσίασαν μαθητές των τμημάτων Junior

5. Εργασίες για τον μεγάλο εφευρέτη Leonardo da Vinci και οι διαφάνειες που προβλήθηκαν

6. Ανάλυση ποιημάτων, βίντεο με ανάλογες εικόνες και οι διαφάνειες που προβλήθηκαν


7. Βίντεο από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces