3 Μαΐ 2009

Η ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ LEONARDO DA VINCI

Ακολουθούν σύνδεσμοι που θα χρησιμοποιηθούν κατά το μάθημα, αλλά και στο σπίτι για τη διεκπεραίωση εργασιών.

  • Leonardo da Vinci's masterpieces:
  • Leonardo's civil machines:
  • Leonardo's military machines:
Η ζωή και το έργο του Leonardo da Vinci έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και δείγματα της δουλειάς μας μέσα στη τάξη σχετικά με αυτόν τον σπάνιο επιστήμονα και καλλιτέχνη θα παρουσιαστούν στην εκδήλωσή μας στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς.

Βίντεο για τη ζωή του θα βρείτε στην ανανεωμένη σελίδα μας στο You Tube: www.youtube.com/markakischool. Στο τομέα των αγαπημένων βίντεο θα βρείτε, επίσης, περισσότερα ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με τη ποίηση, την εκμάθηση λεξιλογίου, τη πείνα που μαστίζει παγκοσμίως εκατομμύρια ανθρώπους, κ.ά.

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces