15 Μαΐ 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στις 29 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 το βράδυ, οι γονείς των παιδιών των τάξεων C, D, E, FCE προσκαλούνται να παρευρεθούν στο καινούριο μας κτίριο, Λ. Κνωσού 49, όπου θα μιλήσει η παιδοψυχολόγος κ. Στέλλα Αρναούτογλου σχετικά με την εφηβεία. Μετά την ομιλία θα δοθούν τα αποτελέσματα για το σχολικό έτος 2008-2009 των αντίστοιχων τάξεων.

Στις 30 Μαΐου ημέρα Σάββατο και ώρα 06:00 το βράδυ στη Λ. Κνωσού 49 οι μικροί μας μαθητές από τις τάξεις A' junior, B' junior, A' class και B' class θα παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς τους. Οι γονείς των μαθητών των αντίστοιχων τάξεων προσκαλούνται να παρευρεθούν και στο τέλος της εκδήλωσης για να πάρουν τα αποτελέσματα των παιδιών τους. Πρόβες για την εκδήλωση θα γίνονται κάθε Τετάρτη σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί στα παιδιά.


ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
  • Την Δευτέρα 25 Μαΐου και την Τρίτη 26 Μαΐου η κα Μαρκάκη θα είναι στο γραφείο 06:00-09:00 το βράδυ για όσους γονείς ενδιαφέρονται για καλοκαιρινά μαθήματα ή θα ήθελαν να ρωτήσουν κάτι σχετικά με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από 31 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου. Από τις 22 Ιουνίου θα λειτουργεί κάθε μέρα 10:00-12:00 το πρωί και 06:00-09:00 το βράδυ για τις εγγραφές των καλοκαιρινών τμημάτων που θα αρχίσουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου.
  • Οι διακοπές για όσους παρακολουθήσουν καλοκαιρινά μαθήματα θα είναι από 15 μέχρι 23 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces