5 Απρ 2009

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 • Υποψήφιοι και καθηγητές θα βρουν πληροφορίες για τις αλλαγές στο προφορική εξέταση για το δίπλωμα ECPE (Proficiency Michigan) με συνοδευτικά σχόλια και παραδείγματα στην επίσημη ιστοσελίδα από το Πανεπιστήμιο του Michigan που βρίσκεται εδώ.
 • Τεστ γραμματικής για το παραπάνω δίπλωμα που μπορούν να γίνουν και να βαθμολογηθούν στο διαδίκτυο υπάρχουν στο 
  • Τεστ για όλα τα διπλώματα που συμπληρώνονται on-line υπάρχουν στο διαδικτυακό χώρο www.examenglish.com
  • Πολλών ειδών ασκήσεις για τα διπλώματα FCE, CAE και CPE του Πανεπιστημίου Cambridge θα βρείτε στη σελίδα www.flo-joe.co.uk
  • Για την επίσημη ιστοσελίδα κάθε διπλώματος με πληροφορίες και σχετικά διαγωνίσματα, εντοπίστε την ομάδα συνδέσμων με τίτλο 'Διπλώματα' στη δεξιά στήλη της σελίδας μας.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Related Posts with Thumbnails

  ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

  Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

  Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

  Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

  Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

  ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

  Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

  Wikispaces

  ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

  Wikispaces