19 Μαρ 2009

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


Το Βρετανικό Συμβούλιο διεξάγει έρευνα στη σελίδα του για τις 75 πιο αγαπημένες λέξεις της Αγγλικής γλώσσας, αλλά και για τις 75 λιγότερο αγαπημένες. Οι μαθητές, λοιπόν, κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, διαλέγοντας 5 λέξεις από τις προσφερόμενες λίστες (ναι, υπάρχει και η λέξη homework ανάμεσα στις όχι και τόσο αγαπημένες λέξεις!). Έπειτα, θα πρέπει να ιεραρχήσουν τις λέξεις που επέλεξαν ανάλογα με τη προτίμησή τους. Τέλος, θα αφήσουν το όνομά τους και μια διεύθυνση email αν επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces