7 Μαρ 2009

ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΞΗ

Περισσότερες παρουσιάσεις από το σχολείο μας εδώ: www.slideshare.net/cm24
Using Web Logs in the EFL Class

Παραθέτω τις διαφάνειες της παρουσίασης 'Χρήση των ιστολογίων στη ξενόγλωσση τάξη' στο σεμινάριο του συλλόγου Ε.Π.Α.Φ.Η. για εκείνους που ενδιαφέρονται να εξετάσουν τις πληροφορίες και τους συνδέσμους που περιέχουν. Ευχαριστώ ολόψυχα το συμβούλιο που μου προσέφερε αυτή την ευκαιρία και τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους.

Για να δείτε τη παρουσίαση σε ολόκληρη την οθόνη πατήστε πάνω στο τίτλο της παρουσίασης. Σε περίπτωση προβλημάτων στις διαφάνειες (πιθανότατα λόγω της μεταφόρτωσης στο Διαδίκτυο), μπορείτε να βρείτε τη παρουσίαση με εμφανείς τις σημειώσεις σε όλα τα σημεία και με όλους τους συνδέσμους σε γραπτή μορφή εδώ. Απλά κάντε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει 'αντιγραφή' και 'επικόλληση' στη γραμμή των διευθύνσεων του περιηγητή σας.

Επίσης, θα δείτε το φυλλάδιο με τις οδηγίες δημιουργίας ιστολογίου εδώ. Τέλος, περισσότερες δημοσιεύσεις σχετικά με τα ιστολόγια και τους τρόπους αξιοποίησής τους υπάρχουν εδώ.

Κατά την επόμενη συνάντησή μας στις 4 Απριλίου θα συνεχίσουμε τη δημιουργία ατομικών ιστολογίων, κάνοντας τη θεωρία πράξη.

Με εκτίμηση,
Χριστίνα Μαρκουλάκη

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces