27 Μαρ 2009

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Brunel University αποτελείται από αρκετά campus σκορπισμένα στο Λονδίνο. Το Uxbridge Campus στο δυτικό Λονδίνο είναι ανεξάρτητο και βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών από τον υπόγειο σταθμό Uxbridge. Χρησιμοποιώντας τις υπόγειες γραμμές Piccadily και District Lines, το κέντρο της πρωτεύουσας βρίσκεται σε απόσταση 40 λεπτών.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Uxbridge Campus είναι σύγχρονες και περιλαμβάνουν αίθουσες διδασκαλίας, οικοτροφεία, τραπεζαρία, καφετέρια, αίθουσες ψυχαγωγίας, τράπεζα και διάφορα καταστήματα. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις διαθέτουν κλειστό γυμναστήριο και ανοιχτά γήπεδα για διάφορα σπορ.

Η διαμονή των μαθητών γίνεται σε ένα από τα οικοτροφεία του campus, σε μονόκλινα δωμάτια με ιδιαίτερο μπάνιο. Κάθε οικοτροφείο διαθέτει καθιστικό και κουζίνα. Τα γεύματα προσφέρονται στην self- service τραπεζαρία του πανεπιστημίου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μετά το τεστ κατάταξης, οι μαθητές παρακολουθούν 20 μαθήματα την εβδομάδα, σε τάξεις με μαθητές άλλων εθνικοτήτων. Η διδασκαλία επικεντρώνεται στη συνεχή εξάσκηση της γλώσσας και καλύπτει όλους τους τομείς εκμάθησης: γραμματική, προφορά, ανάγνωση ακουστική ικανότητα και ομιλία. Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος δίδεται στους μαθητές πιστοποιητικό παρακολούθησης και προόδου.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ζήσουν τα παιδιά τους μια τέτοια εμπειρία, που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη, μπορούν να απευθυνθούν στη κα Μαρκάκη, η οποία θα είναι και η συνοδός των παιδιών κατά την εκδρομή.
  • Μάθετε περισσότερα για το Uxbridge Campus, το μέρος δηλαδή του πανεπιστημίου όπου θα μείνουν οι μαθητές: www.brunel.ac.uk/about/where/ux
  • Η κεντρική σελίδα του πανεπιστημίου: www.brunel.ac.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces