6 Φεβ 2009

ΤΡΕΝΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ


Με την A' Class κάναμε τη γραμματική παιχνίδι και συγκεκριμένα... τρενάκι! Το κάθε βαγόνι περιέχει ένα ΄κομματάκι΄ του κάθε χρόνου, όπως επίσης και διάφορους ασυνήθιστους επιβάτες (για παράδειγμα, ο Σάκης Ρουβάς και η Καλομοίρα ταξιδεύουν με το τρενάκι του Present Simple!). Αν παραλείψουμε ένα ΄βαγόνι΄ κατά το σχηματισμό του χρόνου, το τρένο μας δε θα είναι ολοκληρωμένο και δύσκολα θα φτάσει στο προορισμό του. Τουλάχιστον αυτό μας τονίζουν οι μαθητές στις φωτογραφίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces