9 Ιαν 2009

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ QUIZ

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί πραγματικά να γίνει πολύ ευχάριστη, ιδίως με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το διαδίκτυο προσφέρει πολλές ευκαιρίες να ελέγξουμε, να εμπεδώσουμε ή και να αυξήσουμε τη γνώση από τη τάξη. Για παράδειγμα, πατώντας στην εικόνα, οι πιο μικροί μαθητές θα θυμηθούν και θα παίξουν με μερικούς κανόνες ορθογραφίας και προφοράς.


Quiz και άλλα παιχνίδια για πιο προχωρημένους μαθητές υπάρχουν στις παρακάτω σελίδες. Απλά επιλέξτε τον τομέα στον οποίο θέλετε να δουλέψετε περισσότερο (γραμματική, λεξιλόγιο, ανάγνωση, κτλ.)

1) Quiz πολλών θεμάτων όπου δίνονται οι απαντήσεις:
2) Παιχνίδια με λέξεις (μερικά υπάρχουν και στο κάτω μέρος της αριστερής στήλης της σελίδας των μαθητών μας): www.miniclip.com/php/en/search_results.php?query=word

3) Περισσότερα παιχνίδια για διάφορες ηλικίες θα βρείτε στην αριστερή στήλη αυτής της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces