20 Δεκ 2008

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες βασισμένες σε βίντεο του You Tube για να μπουν οι μικροί μαθητές τόσο μέσα στη τάξη όσο και στο σπίτι στο πνεύμα των Χριστουγέννων, εξασκώντας παράλληλα την Αγγλική γλώσσα.

Μερικά βίντεο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία είναι από αγαπημένους τραγουδιστές των παιδιών και περιέχουν τους στίχους, είναι:
Επίσης, στο διαδικτυακό χώρο του YouTube υπάρχουν 10 επεισόδια με τους γνωστούς Flintstones με τίτλο A Christmas Carol, καθώς είναι βασισμένα στην ομώνυμη ιστορία του Charles Dickens. Υπάρχουν όλα εδώ και προτείνονται για μαθητές της Β' Class και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces