7 Δεκ 2008

ΤΑ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥΣΜια μικρή γεύση από αυτό το αριστούργημα κλασικής Αγγλικής λογοτεχνίας πήραμε με τη τάξη FCE για να εκτονώσουμε λίγη από την ένταση πριν τις εξετάσεις για το δίπλωμα. Οι παρακάτω διαφάνειες καθοδήγησαν το μάθημά μας και περιέχουν συνδέσμους για περισσότερη πλοήγηση στο διαδίκτυο σχετικά με το βιβλίο αυτό. Επίσης, διαβάσαμε μέσα στη τάξη απόσπασμα από το κείμενο και απολαύσαμε το παραπάνω βίντεο από σειρά του BBC.Για να δείτε τις διαφάνειες σε πλήρη οθόνη, πατήστε εδώ.

Κι επειδή για κάθε περίσταση υπάρχει το ιδανικό τραγούδι, το μάθημα τελείωσε με το βίντεο του τραγουδιού Wuthering Heights που αντλεί το θέμα του από το βιβλίο.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
  • Δωρεάν διάθεση του βιβλίου στο διαδίκτυο σε μορφή e-book: σε μορφή HTML ή αρχείο zip (το τελευταίο υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας όπου θα οδηγηθείτε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces