18 Νοε 2008

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΤο βίντεο προέρχεται από τη γιορτή του σχολείου μας τον Μάιο 2008 για το τέλος της σχολικής χρονιάς, όπου δυο μαθητές της E' Class, ο Μανόλης Μιχελουδάκης και η Αλεξάνδρα Φουντουλάκη τραγούδησαν το Ένα το χελιδόνι (ποίηση: Οδυσσέας Ελύτης, σύνθεση: Μίκης Θεοδωράκης). Είχαμε θεωρήσει τότε ότι τέτοιου είδους τραγούδια δεν είναι ανάγκη να ακούγονται μόνο μια συγκεκριμένη μέρα τον χρόνο. Έτσι, η γιορτή μας έκλεισε με ένα αλλιώτικο τραγούδι, αντίθετο με τη 'προχειρότητα' της εποχής μας. Ας το απολαύσουμε, όμως, ξανά για να νιώσουμε το νόημα των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces