8 Νοε 2008

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ!


Για αυτούς που αναρωτιούνται, ναι, υπάρχει το πρόβλημα του περιγράφει ο τίτλος μας, σε ένα πολύχρωμα σκετσαρισμένο κόσμο βέβαια, εκείνον των κόμιξ! Εκεί υπάρχει και ο υπερήρωας Grammarman που μας καλεί να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε μαζί τα εγκλήματα γραμματικής 'αδίστακτων' κακοποιών, όπως για παράδειγμα του Uncle Uncountable και να σώσουμε τους κατοίκους της πόλης Verbo από τη πλήρη σύγχυση!

Πίσω στη πραγματικότητα τώρα... Η σελίδα αυτή προσφέρει μια καλή ευκαιρία σε καθηγητές και μαθητές να δουν το 'ξύλινο' μάθημα της γραμματικής από μια ευχάριστη οπτική γωνία, ενισχύοντας παράλληλα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Αυτό θα γίνει φανερό έπειτα από μια επίσκεψη στη σελίδα grammarmancomic.com/templates.html από όπου μπορείτε να κατεβάσετε φυλλάδια με εικόνες και να προσθέσετε τα δικά σας λόγια, δημιουργώντας έτσι νέες δοκιμασίες για τον ατρόμητο υπερήρωά μας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη διεύθυνση grammarmancomic.com/sscom3.html έχει γίνει συλλογή κόμιξ μαθητών από όλο τον κόσμο σε ένα ebook, το οποίο μάλιστα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Καλή διασκέδαση, λοιπόν, και να θυμάστε πως, όπως λέει και ο Grammarman, τα λάθη βρίσκονται παντού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces