4 Νοε 2008

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ


http://www.eduplace.com/kids/hme/k_5/graphorg/

Graphic Organizers via kwout

Θέλετε να γράψετε έκθεση, αλλά μπερδεύετε την ορθογραφία των λέξεων που σχετίζονται με το θέμα σας; Τότε επισκεπτείτε το www.spellingcity.com, γράψτε στα κουτάκια τις λέξεις αυτές και πατήστε το πλήκτρο test me ή teach me. Αυτό το site σίγουρα θα βελτιώσει την επίδοση των μαθητών και στο τεστ της ορθογραφίας.

Μετά το λεξιλόγιο, σειρά έχει η οργάνωση ιδεών, πράγμα που πολλές φορές φαίνεται βαρετό ή δύσκολο. Αυτό μπορεί να μην ισχύει πλέον μετά από μια επίσκεψη στη σελίδα Graphic Organizers, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε το σχεδιάγραμμα της αρεσκείας σας, είτε αυτό έχει μορφή παγωτού, σάντουιτς, ρόδας, τρίλιζας, κτλ.!

Αυτές οι ιδέες, όπως και πολλές άλλες που κάνουν τη μάθηση (ιδίως σε μικρότερες ηλικίες) πιο ασυνήθιστη και σίγουρα διασκεδαστική, υπάρχουν στο blog kinderworks.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces