24 Οκτ 2008

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το προσωπικό μας, εκτός από τις καθιερωμένες τάξεις που υπάρχουν, φροντίζει για μαθητές με ιδιαίτερους στόχους και ανάγκες. Ειδικότερα, παραδίδονται μαθήματα σε:
  • φοιτητές για τα διπλώματα TOEFL και IELTS
  • μαθητές της Γ' Λυκείου με στόχο την επιτυχία στο μάθημα των Αγγλικών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και κατά συνέπεια την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο. Έμφαση δίνεται στη μετάφραση Αγγλικών κειμένων, στη προσωπική έκφραση και στην ενίσχυση της κριτικής σκέψης.
  • όσους θέλουν να αποκτήσουν ξανά επαφή με την Αγγλική Γλώσσα, ανεξάρτητα από το τωρινό επίπεδό τους, για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους
  • παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών), τα οποία εξοικειώνονται για πρώτη φορά με τη γλώσσα μέσα από τραγούδια, χειροτεχνία, ιστορίες, ζωγραφική, άφθονο ενθουσιασμό και πάντα με συντροφιά τους αγαπημένους χαρακτήρες του Disney. Περισσότερα για τα μαθήματα σε αυτή την ηλικία μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο 'Σε ποια ηλικία μπορεί το παιδί μου να ξεκινήσει Αγγλικά;' στην ιστοσελίδα μας markaki-articles.blogspot.com.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces