23 Οκτ 2008

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ


Για να συμβαδίζουν με τις γρήγορες εξελίξεις τις εποχής και για έχουν τον έλεγχο στο σπίτι, θα είναι χρήσιμο να χρησιμοποιούν υπολογιστή οι ίδιοι οι γονείς. Διαβάστε τη παρακάτω σχετική ανακοίνωση:


Το Πρόγραμμα

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην εκπαίδευση των γονέων μαθητών που έχουν εγγραφεί στην υποχρεωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γυμνάσιο) για το σχολικό έτος 2008/2009. Έχει σκοπό την εξοικείωση των γονέων με τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), με έμφαση στο Διαδίκτυο, την Ασφαλή Χρήση του και τις Εκπαιδευτικές Εφαρμογές του.

Οι δικαιούχοι γονείς λαμβάνουν δωρεάν κατ' οίκον εκπαίδευση από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, καθώς και πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό αυτόνομης μάθησης μέσω Διαδικτύου (e-learning) διάρκειας σαράντα (40) διδακτικών ωρών. Η διάρκεια της κατ' οίκον εκπαίδευσης προβλέπεται να είναι πέντε (5) ώρες και μπορεί να λάβει χώρα σε περισσότερες από μία επισκέψεις.


'Οποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να υποβάλει τα στοιχεία του στη σελίδα:
www.e-paideia.gr/education.html

Η ίδια ανακοίνωση υπάρχει και στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο: students.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces