12 Σεπ 2008

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ PRE-JUNIORSΒλέπετε το αποτέλεσμα λίγης ώρας διασκεδαστικού μαθήματος με τη 5χρονη Μαρίνα. Αυτό που κάναμε ήταν να διαλέξουμε φωτογραφίες διαφόρων ανθρώπων που μας άρεσαν από περιοδικά, τις οποίες έπειτα ομαδοποιήσαμε σε ... οικογένειες της αρεσκείας μας! Καθ' όλη τη διάρκεια, η Μαρίνα εύκολα ανάθετε ρόλο στην κάθε εικόνα, προφέροντας τις λέξεις για τα μέλη μιας οικογένειας στα Αγγλικά (mum, dad, granny, grandad, brother, sister, baby brother/ sister).

Η δραστηριότητά μας αυτή έκλεισε με τη παρουσίαση των μελών κάθε οικογένειας που έκανε η Μαρίνα στα Αγγλικά μπροστά στη δική της οικογένεια. Έτσι, δόθηκε έμφαση στο προφορικό Αγγλικό λόγο, πάντα με ευχάριστο τρόπο για τη μικρή μαθήτρια.

Σχετικά links:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces