30 Σεπ 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ JUNIOR

Σας ενημερώνουμε ότι τη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 9.00 μ.μ. θα γίνει η καθιερωμένη συνάντηση των γονέων, των οποίων τα παιδιά ξεκίνησαν για πρώτη φορά μαθήματα στο σχολείο μας, με τη καθηγήτρια των τμημάτων Junior Χριστίνα Μαρκουλάκη.

Θα γίνει συζήτηση για το πώς μπορούν οι γονείς να βοηθούν στην διεκπεραίωση των εργασιών στο σπίτι, αλλά και στον έλεγχο της δουλειάς του μαθητή, συμπληρώνοντας έτσι με σωστό τρόπο τη δουλειά του εκπαιδευτικού. Επίσης, θα απαντηθούν απορίες όλων των ειδών και θα μοιραστούν φυλλάδια με χρήσιμες σημειώσεις. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι συχνές ερωτήσεις που κάνουν γονείς και μαθητές σχετικά με την Αγγλική γλώσσα, αλλά και γενικά για τη διαδικασία της μάθησης απαντώνται από τις Μαρία και Χριστίνα Μαρκουλάκη στην ιστοσελίδα markaki-articles.blogspot.com.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για να γίνει η αρχή μιας όμορφης, εποικοδομητικής συνεργασίας που έχει πάντα ως στόχο την ενίσχυση της προόδου των μαθητών.


Πατήστε την εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από τα χειμερινά τμήματα.


Winter Courses 2008-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces