4 Σεπ 2008

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ; ΜΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Τον Οκτώβριο ξεκινούν στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα τα μαθήματα του 6ου κύκλου του Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Γνωστοί και καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και ερευνητές θα μιλήσουν για γλώσσα, ελληνική ιστορία και διπλωματία, αρχαίο δράμα, ψυχολογία και παιδαγωγική, προληπτική ιατρική και νεοελληνική λογοτεχνία.

Το ενημερωτικό φυλλάδιο του 6ου κύκλου σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) 211.38 Kb

Όποιος επίσης ενδιαφέρεται για περαιτέρω σπουδές, για τις οποίες ποτέ δεν είναι αργά, ας επισκεπτεί τη σελίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) www.eap.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces