1 Αυγ 2008

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ... ΕΞΑΙΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ!

Ο διαδικτυακός χώρος του Splendid Speaking είναι ο ιδανικός για μαθητές κάθε ηλικίας που θέλουν να βελτιώσουν τη προφορική τους ομιλία στην Αγγλική γλώσσα. Αφού γίνετε μέλη, γράφοντας απλά το email σας και το μικρό σας όνομα, μπορείτε να κατεβάζετε κάθε εβδομάδα φυλλάδια που θα σας βοηθήσουν στη προσωπική σας προφορική εξάσκηση.

Όσον αφορά τους καθηγητές Αγγλικής, φυλλάδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μάθημα, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών και τη προσωπική κρίση του διδάσκοντα, υπάρχουν εδώ: www.splendid-speaking.com/teachers/index.html.

Επίσης, μια επίσκεψη στη σχετική ομάδα στο Facebook θα σας επιτρέψει να συναντήσετε νέους φίλους και να συνομιλήσετε μαζί τους στα Αγγλικά.

Τέλος, μη ξεχάσετε να ενημερωθείτε για το πώς θα είστε ασφαλείς στο Διαδίκτυο κατά τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού, διαβάζοντας τη σελίδα: www.splendid-speaking.com/products/safety.html

O Peter Travis, υπεύθυνος για τη σελίδα του Splendid Speaking, μας συστήνει και το site www.flo-joe.co.uk που προσφέρει δωρεάν on-line ασκήσεις στους υποψήφιους για τις εξετάσεις FCE, CAE, CPE. Η διαδικασία εγγραφής σας στο site θα είναι ίδια με αυτή που περιγράφεται παραπάνω.

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces