25 Αυγ 2008

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ABOUT.COM

Θέλετε να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας με ευχάριστο τρόπο; Επισκεπτείτε τη σελίδα www.about.com , επιλέξτε ή πληκτρολογήστε το θέμα που σαν ενδιαφέρει και διαβάστε πολυάριθμα σχετικά on-line άρθρα.

Ακόμη, αν πιστεύετε στη θεωρία ότι μια μέρα είναι χαμένη αν δε μάθεις κάτι καινούριο, γράψτε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε στη σελίδα esl.about.com κάτω από το τίτλο 'Free ESL Newsletter' και έπειτα επιλέξτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. 'Ετσι, θα γίνεται δωρεάν αποστολή στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο όλων των νέων για το θέμα αυτό. Εάν επιλέξετε το θέμα 'English Word of the Day', θα λαμβάνετε κάθε μέρα ένα email με μια Αγγλική λέξη, την επεξήγησή της, κατάλληλα παραδείγματα και άλλους χρήσιμους συνδέσμους.

Τέλος, αν κάποιος γονέας απλά ενδιαφέρεται για βασικά μαθήματα ζωγραφικής, ας επισκεπτεί μαζί με το παιδί του τη σελίδα drawsketch.about.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces