8 Σεπ 2008

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008-2009


Οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος αρχίζουν 3 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται κάθε μέρα 10-1 το πρωί και 6-9 το βράδυ.

Τα μαθήματα για όλα τα τμήματα ξεκινούν στις
19 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, στο δικό μας κέντρο Ξένων Γλωσσών η ενημέρωση πάνω στα σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι δεδομένη για αυτό το λόγο σας ενημερώνουμε ότι με την καινούργια σχολική χρονιά κάνουμε επέκταση των εγκαταστάσεών μας. Δημιουργούμε δηλαδή σύγχρονο εργαστήριο υπολογιστών, βιβλιοθήκη και αίθουσα εκδηλώσεων σε ιδιόκτητο κτίριό μας. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα δημοσιευθούν σύντομα σε αυτή τη σελίδα.

Για να δείτε τους ανανεωμένους χώρους που ήδη χρησιμοποιούμε, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces