29 Ιουλ 2008

HOMO SAPIENS: ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΜΟΡΦΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ακολουθήστε αυτό το link: earthsos.blogspot.com/2008/07/homo-sapiens.html για να σας οδηγήσει σε ένα προσεγμένο βίντεο με ένα σημαντικό μήνυμα. Για να δανειστούμε τα λόγια του συγγραφέα του blog...

"Οι εικόνες του βίντεο προέρχονται από τις δύο πλευρές της φύσης: Η μία είναι η όμορφη, αυτή που είτε είναι απαλλαγμένη από το ανθρώπινο χέρι είτε προστατεύται από αυτό. Η άλλη, η σκοτεινή και άσχημη πλευρά είναι αυτή που τείνει να κυριαρχήσει στις μέρες μας. Κατάχρηση, ρύπανση, αδιαφορία..

Δυστυχώς η ποιότητα του βίντεο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Το θέμα όμως είναι να περάσει το μήνυμα.. Ο κόσμος γύρω μας είναι πανέμορφος, δεν αξίζει να τον καταστρέφουμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces