2 Ιουν 2008

ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Πολύ καλή εξάσκηση για τους αγχωμένους υποψήφιους του μαθήματος των Αγγλικών αποτελεί η πλοήγηση στο Internet, αλλά σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, όπως αυτές γνωστών εφημερίδων και όχι μόνο (από όπου μάλιστα αντλούνται πολλά από τα θέματα των εξετάσεων). Έτσι, η επίσκεψη στη σελίδα της Guardian, της Economist, των Times, του CNN, του BBC, όπως και της γνωστής online εγκυκλοπαίδειας Wikipedia για αναζήτηση θεμάτων που αποτελούν συχνό αντικείμενο των εξετάσεων (περιβάλλον, επάγγελμα, διαδίκτυο, κτλ.) θα βελτιώσει ουσιαστικά την επίδοση των μαθητών και την εξοικείωσή τους με αυθεντικά κείμενα της Αγγλικής γλώσσας. Περισσότερα χρήσιμα links υπάρχουν στη σελίδα μας με τίτλο 'News'.
Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces