25 Ιουν 2008

26 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Η ημέρα αυτή έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως η 'Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους' για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αποτροπή της διακίνησης παράνομων ουσιών από αδίστακτα άτομα που καταστρέφουν δίχως τύψεις τη ζωή και τη προσωπικότητα των χρηστών. Αυτό που απομένει σε όλους μας είναι να είμαστε όσο πιο κοντά μπορούμε στα νεαρά κυρίως άτομα, είτε για να τα βοηθήσουμε να αποφύγουν εξ αρχής τη παγίδα αυτή, είτε για να απαλλαγούν από τον εθισμό τους.

Μπορείτε να διαβάσετε θλιβερά στατιστικά στοιχεία σε αυτή τη σελίδα:
www.sansimera.gr/archive/worldays/show.php?id=44
Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces