25 Μαΐ 2008

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Τώρα πλέον υπάρχει στο γνωστό διαδικτυακό χώρο του Facebook σελίδα αποκλειστικά για το σχολείο μας!

Το γκρουπ αυτό δημιουργήθηκε για να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μαθαίνουν εύκολα τα νέα του σχολείου όχι μόνο οι τωρινοί μαθητές, αλλά και οι παλαιότεροι που νοσταλγούν κάτι από τα θρανία και το περιβόητο... πιεστικό σύστημα της κ. Μαρκάκη, που όμως οδήγησε στη κατάκτηση ενός διπλώματος. Επίσης, ευπρόσδεκτοι είναι οι καθηγητές Αγγλικής και όσοι άλλοι έχουν τη διάθεση να διατυπώσουν την άποψή τους σχετικά με τη διδασκαλία ή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος της ηλεκτρονικής παρέας μας, εφόσον έχετε ήδη προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, σε αυτή τη διεύθυνση:

www.facebook.com/group.php?gid=13828534695

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces