17 Μαΐ 2008

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Στις 28 Μαΐου ημέρα Τετάρτη θα δοθούν τα αποτελέσματα του σχολικού έτους 2007-2008 μετά από μια εκδήλωση που θα γίνει στο σχολείο μας όπου οι μαθητές θα παρουσιάσουν στους γονείς ποικίλα δείγματα της δουλειάς τους από το σχολικό έτος που τελείωσε.
Η εκδήλωση θα γίνει τις παρακάτω ώρες:


05:00-06:00
το απόγευμα για Ajunior, Bjunior και Aclass
06:00-07:00
το απόγευμα για Bclass και Cclass
07:00-08:00
το απόγευμα για Dclass και Eclass

Οι πρόβες για την εκδήλωση αυτή θα γίνουν τη Δευτέρα 26 Μαΐου ώρα 5.00-6.00 το απόγευμα για τις τάξεις Α’
και BJunior και AClass, 6.00-7.00 το βράδυ για BClass και CClass και 7.00-8.00 το βράδυ οι DClass και EClass. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν καλοκαιρινά μαθήματα παρακαλούνται να το δηλώσουν την ημέρα της εκδήλωσης.

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces