29 Μαΐ 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008

Με πολλή ζωντάνια ήρθε το τέλος και αυτής της σχολικής χρονιάς σε μια ζεστή, προσωπική γιορτή στο χώρο του σχολείου μας. Τη Τετάρτη 28 Μαΐου οι γονείς είχαν την τύχη να απολαύσουν οπτικά, αλλά και ακουστικά τη δουλειά των μαθητών μας, αφού όχι μόνο άκουσαν την ανάγνωση των εργασιών που διάλεξαν οι ίδιοι οι μαθητές να παρουσιάσουν, αλλά είδαν και άλλα γραπτά δείγματα της επίμονης προσπάθειάς μας μέσα στο χρόνο διακοσμημένα σε όλους τους τοίχους. Έτσι, ο χώρος, γεμάτος με ατομικές και συλλογικές εργασίες, αντανακλούσε τη σκέψη και φαντασία των παιδιών. Τέλος, ακούστηκαν τα αγαπημένα τραγούδια των μαθητών, στο άκουσμα των οποίων διασκεδάσαμε, αλλά και βρήκαμε ένα νόημα.

Σχετικά με τον διαγωνισμό έκθεσης με στόχο τη
διαμαρτυρία για τη τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στη Πελοπόννησο τον Αύγουστο 2007 που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΕΠΑΦΗ, στην εκδήλωσή μας βραβεύτηκε η μαθήτρια Μαμαλάκη Δανάη-Μαρία για την αφίσα που δημιούργησε και κέρδισε ένα βιβλίο, καθώς και ένα μήνα δωρεάν εγγραφής στο γυμναστήριο My Gym, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές της D' Class έλαβαν πιστοποιητικό από το σχολείο μας που επικυρώνει την αξιόλογη δουλειά τους.

Για φωτογραφίες, πατήστε εδώ.

From Projects Presentation, May 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces