18 Μαΐ 2008

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Επισκεπτείτε τη νέα μας ιστοσελίδα markaki-students.blogspot.com στην οποία στο εξής θα δημοσιεύονται διαφόρων ειδών εργασίες των μαθητών μας. Έτσι, οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τη δημοσίευση της δουλειάς τους στο... πολυαγαπημένο τους Internet, πράγμα το οποίο θα κάνει πιο 'υποφερτή' την ρουτίνα των εργασιών στο σπίτι.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε τώρα να δοκiμάσετε να λύσετε ή να εκτυπώσετε τα σταυρόλεξα που έφτιαξαν οι μαθητές της D' Class κατά τη διάρκεια της επανάληψης του λεξιλογίου στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης των δικών σας σχολίων για κάθε εργασία που βλέπετε. Καλή πλοήγηση!
Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces